Τρόποι Παραλαβής – Έξοδα Αποστολής

Αποστολές Εσωτερικού

Η Labelink συνεργάζεται με την ταχυμεταφορική (courier) ACS για τις αποστολές εσωτερικού. Η ελάχιστη χρέωση είναι 4,5€ για αποστολές βάρους έως 3 κιλών και 8€ για αποστολές βάρους έως 10 κιλών. Κατά κανόνα, η ACS παραδίδει την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Για αποστολές μεγαλύτερου βάρους, η αποστολή πραγματοποιείται από μεταφορική εταιρία και η χρέωση διαμορφώνεται κατά περίπτωση και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Αποστολές Εξωτερικού

Για τις αποστολές εξωτερικού συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες ταχυμεταφοράς UPS, DHL και TNT. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τη χρέωση. Φυσικά, υπάρχει δυνατότητα αποστολής και με μεταφορική της επιλογής σας. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να συνεννοηθείτε με την μεταφορική ώστε να παραλάβει την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρίας μας στην Θεσσαλονίκη (δείτε στο τέλος της σελίδας).

Παραλαβή από τα γραφεία μας

Αν βρίσκεστε κοντά μας, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρίας στην Θεσσαλονίκη (στην παρακάτω διεύθυνση) χωρίς επιπλέον χρέωση.


LABELINK
Μαρίνου Αντύπα 41
57001 – Πυλαία – Θεσσαλονίκη